mandag 2. september 2013

Tigere og pirater

Hvem sa at sommeren var over??

Det en et par uker siden jeg var ved Den gamle skolen, men i helga fikk jeg tatt en tur igjen, og her er det ennå masse å glede seg over! Hurra!

Man skulle vel tro at tigere og pirater ikke er velkomne i hagen akkurat, men disse eksemplarene er så absolutt velkomne.


 Den røde Piraten, daglilje  "Crimson Pirate", har jeg hatt i flere år, men den har ikke kommet med en eneste blomst. Kanskje jeg flytta for mye på den de første årene. Nå har den fått stå i fred, og se så fin den er!


Løkene til Tigerlilje satte jeg ned i vår, eller tidlig sommer. De ble helt glemt, og kom derfor litt seint i jorda, men blomstrer fantastisk alle sammen!

Klematis Multiblue og Warszawska Nike fortsetter å blomstre med fantastiske blå og lilla blomster langt oppover veggene, og den lille nye Klematis Justa har massevis av nydelige lyseblå blomster nå.


Mange synes at Buskmure er en både kjedelig og lite fin busk, men jeg liker den. Den har fantastisk flotte blomster og blomstringen holder lenge. I hagen vår, som er ganske stor, får de derfor lov å stå og glede oss sommeren igjennom, og langt utover høsten. Hver vår klipper jeg av alle gamle blomster og noen gamle greiner, så holder de seg fine og gir rikt blomsterflor.


Nyt September og ha ei god uke!

1 kommentar:

  1. Her var det flotte blomster.
    Liljer og klematis er nydelige.
    Ønsker deg ei fortsatt herlig uke :)

    SvarSlett