onsdag 22. august 2012

Fullt hus og stormende jubel

Misjonsforeningen i Kroken hadde invitert til hagefest egentlig, i begynnelsen av august, men været satte en stopper for det. Da åpnet vi like godt dørene og inviterte folket inn i stua i Den gamle skolen. Tenk, vi fikk plass til omtrent 40 mennesker med smått og stort. - og vi hadde sitteplasser til alle! Om flere hadde kommet så skulle vi nok ha klart det også.
Nesten halve forsamlingen hadde selv vært elever, (og noen lærere) på skolen her for mange år siden. Det ble litt mimring om gamle dager, lærere, skoleaktiviteter og lystige påfunn. Sangen lød til trekkspillmusikk. Det ble lest fra Bibelen, og et andakts ord fikk også folket med seg. Flere av gjestene hadde med kake og kaffe, så traktering manglet det ikke på.
Mange hadde nok også håpet på en liten "omvisning" i huset. - "Hvordan er det blitt her nå tro?
Hva har de gjort med den gamle skolen vår?"

For oss som bor her innimellom var det en veldig koselig kveld der vi fikk hilse på mange som har tilknytning til Den gamle skolen og til Kroken. Vi synes jo også at det var hyggelig med alle rosende ord for alt det vi har gjort med huset, og hvordan vi har tatt vare på det.
Tusen takk alle dere for en hyggelig kveld!

Neste år kan det kanskje bli "hagefest" igjen.

2 kommentarer:

 1. Koselig å fylle huset med mange glade mennesker.
  Så flott at dere kan samle bygdefolket og tidligere elever hos dere.
  Ønsker deg ei herlig helg :)

  SvarSlett
 2. Så flott å kunne vise frem huset og hvordan det har blitt!..må være hyggelig å treffe de som har tilknytning til huset på denne måten:)
  En koslig kveld :))
  Takk for din hyggelige kommentar hos meg...gjør meg glad:))

  SvarSlett