søndag 16. september 2018

Det er ett år siden

Ja , det er faktisk litt mer enn et år siden jeg skrev blogg fra den gamle skolen. Selv om vi har vært her nå i flere uker, har jeg ikke fått skrevet noe.
Jeg har gjort andre ting, som å gå turer, pusle og ordne i hagen, ordne og male inne, besøke familie og venner, være med mannen på sykehus, bygge hageportal, strikket, og så videre. Med andre ord; jeg har hatt nok av ting å fylle dagene og kveldene med.

De første ukene i august var helt fantastiske. Været denne sommeren har jo vært utenom det vanlige varmt og solrikt. Det ble til og med flere bad i Brødsjø og Sandvann både for oss og barnebarna. Selvfølgelig bar hagen preg av tørt og varmt vær, med brun plen og tørr jord, men det var ikke så ille som jeg hadde fryktet.


På tross av varme og tørke har de fleste blomstene og buskene i hagen klart seg bra, men noen er pjuskete og skrantne, og noen vil nok ikke klare sommeren, men må byttes ut.Sju epler på treet vårt! De falt ned, ett etter ett og råtnet, eller bare forsvant. (Hvem tok dem tro??). Nå er det bare ett igjen, og det har fuglene spist på.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar