fredag 31. oktober 2014

I en annen sesong

Nå er det meste av blomstring over i hagen vår, og da kan det være hyggelig å ta fram minnene om en vår som var... for omtrent seks måneder siden. 
Furulunden har en konkurranse der vårblomstring 2014 er tema.

Vårblomstring er virkelig deilig. 
Det har så mye håp og forventning i seg. Naturen våkner til liv på nytt, den liksom åpner  øynene og strekker på seg etter en lang og kald vinternatt. Ingen av oss visste i april og mai hva sommerens måneder skulle gi av sol og varme, men akkurat da var blomster og trær klare til å spire med nye blader og blomsterknopper. 

Gullkorg bare strutter av liv og stråler som ei sol.

En seljekvist med gåsunger i april. Jammen har den ikke fått besøk av ei humle!

Når de første blomstene kommer så går jeg ofte og ser etter flere, og lurer på om ikke knoppene snart skal briste. Jeg venta på tulipanene, og jeg venta på at heggen skulle blomstre. Hegg har en vidunderlig duft som sprer seg i hele hagen og den kan kjennes av alle som går forbi.

Tida går så fort!
Våren er forbi, sommeren er over, høsten er på hell og vinteren lurer like rundt hjørnet med kulde og snø. Hver årstid har sin sjarm, men det blir jo ikke så mye "haging" om vinteren.
Heldigvis kan vi håpe på en ny vår om noen få måneder.
Jeg gleder meg!
Ei riktig god novemberhelg til dere.

3 kommentarer:

 1. God refleksjon og flotte bilder. Fint at du vil bidra i konkurransen. Forhåpentligvis klarer vi sammen å spre hageglede.

  SvarSlett
 2. Herlig å tenke på at det ikke er så lenge igjen før vi
  kan se etter tegn på at våren er i anmarsj i hagen.
  Gleder meg.
  Takk for sist, det var ei flott helg
  Ønsker deg ei velsignet god uke :)

  SvarSlett