tirsdag 2. august 2011

Er du av den gamle skolen?

Hvis jeg spør sånn så mener jeg vel egentlig å spørre om du er gammeldags da, og litt treg og si´ rumpa. En person som holder på tradisjonene og liker å ha ting slik de alltid har vært. Når jeg sier at jeg nok er av den gamle skolen, så er det fordi jeg setter pris på de gode tradisjonene og vanene som gir trygghet og gode minner. Men, "den gamle skolen" er altså faktisk en over hundre år gammel skole som vi har pussa opp og renovert og bygget litt om. Både huset og hagen er blitt min hobby.

Hagen ved vår gamle skole har faktisk ikke noen tradisjoner å gå tilbake til eller holde fast på. En skoleplass er jo ikke akkurat hage selv om det kan vokse og gro mye bra der! Men etter flere lass med jord, og gjødsel og stein på den gamle skoleplassen er det blitt en ganske bra hage.
Mannen sier at jeg vil heller ha et lass med jord til hagen enn en reise jorda rundt! Og han tror visst også at jeg blir mer begeistra for et trillebår lass med hestemøkk enn en flaske fin parfyme.

Jo takk! Alt til sin tid og sitt sted får jeg vel si.
Jord og gjødsel er ihvertfall godt for hagen. Og så er det Vårherre som sørger for vekst.

2 kommentarer:

  1. Hehe, jeg er nok av den gamle skolen når det gjelder tradisjoner oa ja. Koselig blogg du har startet på her, har lest gjennom alle innleggene du har lagt ut til nå (pr 15. august) og må si at jeg absolutt liker det jeg ser. :-) Keep up the good work! Og velkommen til dette rare stedet kalt Blogglandia. :-)
    Klem
    ~elin~

    SvarSlett
  2. Tusen takk for oppmuntringen Elin! Jeg prøver meg fram og finner vel ut av dette her etterhvert. Klem

    SvarSlett