mandag 7. mars 2016

Avsides

Det er ikke sånn at den gamle skolen ligger avsides, men når vi er her disse dagene er det fordi vi har blitt tatt avsides fra vårt daglige arbeid og oppgaver.

Egentlig skulle det bare være en god juleferie et par uker i desember og januar. Vi dro derfor herfra etter endt ferie ei uke ut i det nye året og var på vei til Moldova igjen. Sønnen vår tok farvel med oss på Gardermoen, men etter tre dager var vi tilbake i Norge, og sønn og datter møtte oss igjen, denne gangen på sykehuset i Oslo.

Vår planlagte hverdag er satt på vent.

Nå har det allerede gått mange uker siden alt dette skjedde. Tida i Oslo gikk for så vidt fort med sykehusopphold og behandling for mannen. Nå er vi her mens vi venter på å bli friske og komme til krefter. Her kan vi slappe av både inne og ute, og nyte vårsola og se vårtegnene i hagen. Dessverre ble jeg også selv syk, og måtte ha medisiner og ble sittende med foten på en stol den siste uka.Mars er en lunefull måned når det gjelder været.
Det var nesten ikke snø da vi kom, og det var greit for oss gamle med skrale bein å slippe å måke snø. Jeg kikket etter vårtegn og små spirer i hagen. Det var nydelig vær og fin is på vannet, og vi lurte på om vi skulle ta ut sparken, eller om det ville gå greit å gå på isen med krykker....
Men så kom den - snøen - i metervis!


Det er stille, hvitt og vakkert.


Vi er tatt avsides for en periode. Hverdagen er annerledes enn det som var planlagt. Vi må tilpasse oss en ny situasjon og et annet tempo for ei tid framover.

Nå er vi her. Avsides fra det planlagte, men tilstede i livet vårt.

1 kommentar:

  1. Nydelige bilder, velsigna gode avsides dager!

    SvarSlett